Menu

Wat doet Idea

Vanaf het begin van onze oprichting heeft Adviesburo Idea verschillende ingezet op creativiteit en innovatie op het gebied van het sociaal- en publiekdomein. Verschillende initiatieven op het gebied van overheidsinnovatie op lokaal, provinciaal maar ook landelijk niveau hebben we ondersteund.

Niet voor niks is innovatie opgenomen in ons logo.

Creativiteit

Innovatie kan niet zonder creativiteit. Adviesburo Idea helpt je graag met het genereren van ideeën door middel van een of meerdere brainstorm- of creativiteitssessies op maat. We maken hierbij gebruik van facilitators die over een uitgebreide ervaring beschikken.

Management

U heeft een speciaal project of u heeft tijdelijk behoefte aan een tijdelijke interim-manager of (senior-) beleidsadviseur. Adviesburo Idea heeft jarenlange ervaring op het gebied van interim-, project en procesmanagement binnen het publieke domein.

Advies

Wij bieden advies op strategisch, tactisch en operationeel niveau aan partijen in het sociaal domein. Dit doen we bijvoorbeeld voor overheden, uitvoeringsinstellingen en zorginstellingen die hun koers moeten bepalen te midden van het veranderende publieke domein en maatschappelijke veld. Welke rol kunnen zij innemen en wat zijn winnende samenwerkingsvormen die ze aan kunnen gaan.

Trainingen en procesbegeleiding

Adviesburo Idea heeft bij heel wat opdrachtgevers een  kijkje in verschillende keukens van onze opdrachtgevers mogen nemen. Hierdoor  hebben we  een schat aan ervaring verzameld . Ervaring die tot nieuwe praktijken leidt. Dit alles zorgt voor praktijkgerichte trainingen en procesbegeleiding. Van inkoop en aanbesteding tot aan verandermanagement.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Gewoon doen! Dat is vaak ons antwoord op alle mogelijke van onze opdrachtgevers. Voor vragen of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar info@adviesburoidea.nl of ga naar contact.

Ga naar contact